We hebben ons privacybeleid bijgewerkt. Klik hier om ons bijgewerkte privacybeleid te lezen. X

INSULINEPOMP REISSERVICE

Verbetering service

Medtronic maakt het proces van reizen binnen Europa voor onze klanten eenvoudiger en flexibeler.
Met de huidige logistieke mogelijkheden kunnen wij u garanderen een vervangende insulinepomp op uw vakantie adres binnen Europa te leveren. U komt in aanmerking wanneer u reist binnen Europa. Deze 24u service geldt voor de volgende bestemmingen. Nu deze Europese service is opgezet, is het niet meer noodzakelijk om aan iedereen een vakantieleenpomp te verstrekken, met uitzondering van zwangere vrouwen, kinderen tot 10 jaar en cruise vakanties en insulinepompgebruikers die buiten de EU reizen.

UITZONDERING VAKANTIELEENPOMP AANVRAAG

Behoort u tot de uitzonderingen, dan kunt u minimaal 3 weken voor vertrek een vakantieleenpomp aanvragen via onderstaande knop. De insulinepomp wordt 3-5 werkdagen van te voren bij u afgeleverd.

AANVRAAG VAKANTIEPOMP

 

Hoe werkt het?

Indien u een technisch probleem ondervindt dient u contact op te nemen met het MiniMed Care Team op. het 24-uurs nummer: +31-45 566 82 91. Mocht het probleem telefonisch niet opgelost kunnen worden, wordt een vervangende pomp verzorgd en geleverd binnen 24u op uw vakantie adres.

België Hongarije Polen
Bulgarije Italië (excl. eilanden) Portugal (excl. eilanden)
Cyprus (alleen Grieks gedeelte) Kroatië (excl. eilanden) Roemenië
Denemarken (excl. eilanden) Zweden (excl. eilanden) Servië
Duitsland Letland (excl. eilanden) Slovenië
Estland (excl. eilanden) Litouwen (excl. eilanden) Spanje (incl. Mallorca, Menorca en Ibiza. excl. Canarische eilanden
Finland (excl. eilanden) Malta Tsjechië
Frankrijk (excl. eilanden) Nederland (excl. eilanden) Verenigd Koninkrijk en Ierland
Griekenland (excl. eilanden) Oostenrijk  
 
Als voorbereiding op uw vakantie, kunt u via de volgende link op onze website allerlei reistips vinden:
 

Wilt u apparatuur meenemen in het vliegtuig

Wanneer u met het vliegtuig reist moet u op een aantal dingen letten:

  • Neem het volledig ingevulde formulier “Vliegveldbeveiliging” mee (deze is te vinden aan de binnenkant van de handleiding).
  • Geef bij de luchthavenbeveiliging aan dat u diabetes heeft en dat u hiervoor hulpmiddelen bij zich draagt.
  • U kunt de pomp en het continue glucosemonitoringsysteem alleen blijven gebruiken wanneer u door een algemene metaaldetector gaat, dit zal de apparaten niet beschadigen en er zou geen alarmmelding mogen komen.
  • Laat de pomp en het continue glucosemonitoringsysteem niet door de röntgenscan gaan, dit kan de apparatuur beschadigen. Medtronic heeft de insulinepomp en het continue glucosemonitoringsysteem getest op de nieuwe body-scans, sommige van deze scans bevatten röntgen en zijn daardoor schadelijk voor de apparatuur. Wanneer u door een bodyscan gaat, verwijder dan alle apparatuur; maar laat deze niet door de röntgenscan gaan, aangezien dit schadelijk is.
  • Wilt u de apparatuur niet verwijderen is het raadzaam om eventueel een alternatieve visitatie aan te vragen. 

 

Alle informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en is op geen enkele wijze bedoeld ter vervanging van professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. De weergegeven gebruikerservaringen zijn specifiek voor een bepaalde gebruiker. Het resultaat van de behandeling kan van gebruiker tot gebruiker verschillen. Neem altijd contact op met uw arts over de diagnose en behandeling en zorg dat u het advies van uw arts begrijpt en opvolgt. Medtronic aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor letsel of schade van welke aard dan ook, direct of indirect veroorzaakt of waarvan beweerd wordt dat deze direct of indirect veroorzaakt wordt door de informatie op deze website. Bekijk de gebruiksinstructies van het product voor een opsomming van indicaties, contra-indicaties, voorzorgsmaatregelen, waarschuwingen en mogelijke bijwerkingen.

© 2016 Medtronic International Trading Sarl. Alle rechten voorbehouden. Niets van deze website mag worden gereproduceerd of gebruikt in enige vorm of op enige wijze zonder toestemming van Medtronic International Trading Sarl.
MiniMed,  Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite en CareLink zijn handelsmerken van Medtronic, Inc. en CONTOUR is een gedeponeerd handelsmerk van Ascensia Diabetes Care.