Skip to main content

Online
informatiecentrum

Aanbod van interactieve modules
die u ondersteunen bij uw diabetesmanagement.

Medtronic Diabetes realiseert zich wat het belang is van een goede controle van uw bloedglucosewaarden en diabetes. Of het nu gaat over de basiskennis over diabetes, het koolhydraten tellen of het efficiënt gebruiken van uw diabeteshulpmiddel.Onze interactieve modules zijn ontworpen om u ondersteuning te bieden in de aanloop naar uw praktische training.

Insulin pump and continuous glucose monitoring Support

Starten met uw insulinepomp en continue glucosemonitoring

Medtronic e-learningmodules voor mensen met diabetes die een insulinepomp gebruiken, voor het onder controle houden van hun bloedglucosewaarden met of zonder continue glucosemonitoring (CGM).

Koolhydraten tellen

Koolhydraten tellen kan misleidend zijn.Met deze module leert u het belang van koolhydraten en hoe uw koolhydratentelling onderdeel is van een gezonde levensstijl. We bespreken de glykemische index, koolhydraten in voedingsmiddelen en dranken die uw bloedglucosewaarden kunnen laten stijgen.Aan de hand van deze module krijgt u meer vertrouwen om te variëren met verschillende levensmiddelen en tegelijkertijd op een efficiënte wijze uw bloedglucosewaarden onder controle te houden.

Carb counting