Welkom op de MiniMed Care blog. Hier vind je informatie over diabetes en ervaringsverhalen van andere mensen die ook met diabetes leven. Klik op een van de onderstaande onderwerpen: Diabetes tips & tricks, Lifestyle, Producten en Eten & Drinken. Alle berichten met het getagt : Reizen

Handige checklist: Op vakantie met uw insulinepomp

Met onze handige checklist zorgt u ervoor dat u alles bij de hand hebt, zodat u zorgeloos van een welverdiende vakantie kunt genieten. 
Lees verder

De zomer in met de MiniMed 640G

Het vakantieseizoen komt steeds dichterbij, daarom geven we u een paar tips, waardoor u kunt genieten van een ontspannen tijd in het gezelschap van uw MiniMed 640G-systeem.
Lees verder

15 tips voor het omgaan met diabetes tijdens de feestdagen

Het is de tijd van het jaar om te genieten van vrienden, familie en feestelijke lekkernijen. De feestdagen kunnen zorgen voor vreugde en opwinding, maar ook voor spanning en stress. Uw diabetes onder controle houden is belangrijk, maar dat hoeft de pret niet te drukken tijdens de feestdagen....
Lees verder

Alle informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en is op geen enkele wijze bedoeld ter vervanging van professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. De weergegeven gebruikerservaringen zijn specifiek voor een bepaalde gebruiker. Het resultaat van de behandeling kan van gebruiker tot gebruiker verschillen. Neem altijd contact op met uw arts over de diagnose en behandeling en zorg dat u het advies van uw arts begrijpt en opvolgt. Medtronic aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor letsel of schade van welke aard dan ook, direct of indirect veroorzaakt of waarvan beweerd wordt dat deze direct of indirect veroorzaakt wordt door de informatie op deze website. Bekijk de gebruiksinstructies van het product voor een opsomming van indicaties, contra-indicaties, voorzorgsmaatregelen, waarschuwingen en mogelijke bijwerkingen.

© 2016 Medtronic International Trading Sarl. Alle rechten voorbehouden. Niets van deze website mag worden gereproduceerd of gebruikt in enige vorm of op enige wijze zonder toestemming van Medtronic International Trading Sarl.
MiniMed,  Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite en CareLink zijn handelsmerken van Medtronic, Inc. en CONTOUR is een gedeponeerd handelsmerk van Ascensia Diabetes Care.