Welkom op de MiniMed Care blog. Hier vind je informatie over diabetes en ervaringsverhalen van andere mensen die ook met diabetes leven. Klik op een van de onderstaande onderwerpen: Diabetes tips & tricks, Lifestyle, Producten en Eten & Drinken. Alle berichten met het getagt : Infusiesets

3 inbrengtips voor de sensor en infusieset

Een sensor en infusieset kunnen gebruikt worden met de insulinepomp. Beiden worden ingebracht in uw lichaam en moeten goed vastplakt worden aan uw huid.
Lees verder

3 redenen om je MiniMed infusieset en reservoir regelmatig te vervangen

Elke twee tot drie dagen je infusieset en reservoir vervangen zorgt voor een goede glycemische controle en voorkomt huidirritatieproblemen op de plek van de plakstrip. Lees hoe Mel dit ervaart en ontdek hoe haar leven met diabetes en een insulinepomp eruit ziet.  
Lees verder

Weer vergeten mijn infusieset op tijd te vervangen!

Wisselt u  altijd uw infusieset na drie dagen? Ik wel. Of misschien moet ik eerlijk zeggen: “Ik nu wel”. Maar ik begon dat pas te doen nadat ik door schade en schande leerde dat de absorptie van insuline op de injectieplaats na drie dagen kan veranderen.
Lees verder

Alle informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en is op geen enkele wijze bedoeld ter vervanging van professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. De weergegeven gebruikerservaringen zijn specifiek voor een bepaalde gebruiker. Het resultaat van de behandeling kan van gebruiker tot gebruiker verschillen. Neem altijd contact op met uw arts over de diagnose en behandeling en zorg dat u het advies van uw arts begrijpt en opvolgt. Medtronic aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor letsel of schade van welke aard dan ook, direct of indirect veroorzaakt of waarvan beweerd wordt dat deze direct of indirect veroorzaakt wordt door de informatie op deze website. Bekijk de gebruiksinstructies van het product voor een opsomming van indicaties, contra-indicaties, voorzorgsmaatregelen, waarschuwingen en mogelijke bijwerkingen.

© 2016 Medtronic International Trading Sarl. Alle rechten voorbehouden. Niets van deze website mag worden gereproduceerd of gebruikt in enige vorm of op enige wijze zonder toestemming van Medtronic International Trading Sarl.
MiniMed,  Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite en CareLink zijn handelsmerken van Medtronic, Inc. en CONTOUR is een gedeponeerd handelsmerk van Ascensia Diabetes Care.