Welkom op de MiniMed Care blog. Hier vind je informatie over diabetes en ervaringsverhalen van andere mensen die ook met diabetes leven. Klik op een van de onderstaande onderwerpen: Diabetes tips & tricks, Lifestyle, Producten en Eten & Drinken. Alle berichten in de categorie: Tips & Tricks

Tips: autorijden met diabetes

Hypo’s kunnen onverwachts optreden – op het werk of in de auto – en vragen om een directe behandeling. Diabetes is vervelend en kan risico’s met zich meebrengen. De risico’s zijn het grootst bij het gebruik van medicijnen die een hypo kunnen veroorzaken. Dit geldt zowel voor mensen met diabetes...
Lees verder

6 TIPS OM JE DIABETES TIJDENS DE WINTER ONDER CONTROLE TE HOUDEN

Onze dank gaat uit naar Miranda Lowery, die haar 6 tips om diabetes tijdens de wintermaanden onder controle te houden, met ons heeft gedeeld.
Lees verder

‘Avonden met pizza en Martini! ’ met de insulinepomp

Kort nadat ik mijn insulinepomp kreeg, begon ik aan mijn missie om uit te zoeken hoe de functie Dual Wave-bolus op mijn insulinepomp werkte om van de heerlijkste pizza's en stabiele bloedsuikers te kunnen genieten…
Lees verder

Haal jij alles uit je pomp? Over de SquareWave en DualWave bolus

Hoe ga je om met maaltijden die zowel koolhydraten als vetten en eiwitten bevatten die in een verschillend tempo worden verteerd?
Lees verder

Met de pomp op vakantie en in de zon: een handige checklist

Het vakantieseizoen komt steeds dichterbij!  Met onze handige checklist zorg je ervoor dat je alles bij de hand hebt, om zorgeloos op vakantie te gaan.
Lees verder

CGM via je werkgever

“Mijn werksituatie veranderde. Ik werkte vaker onregelmatig, vloog van het ene naar het andere project en had vaak strakke deadlines. Om dan je BG-waarden onder controle te houden is een extra uitdaging. Daarom ben ik met mijn werkgever in gesprek gegaan over de voordelen van continue...
Lees verder

Voorjaarsschoonmaak: pomp en CGM

Nu de eerste lentebloemen en groene blaadjes verschijnen, is naast je huis ook je pomp helemaal klaar voor een frisse start. Een kind kan de was doen!  
Lees verder

3 redenen om je MiniMed infusieset en reservoir regelmatig te vervangen

Elke twee tot drie dagen je infusieset en reservoir vervangen zorgt voor een goede glycemische controle en voorkomt huidirritatieproblemen op de plek van de plakstrip. Lees hoe Mel dit ervaart en ontdek hoe haar leven met diabetes en een insulinepomp eruit ziet.  
Lees verder

Pagina's

Alle informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en is op geen enkele wijze bedoeld ter vervanging van professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. De weergegeven gebruikerservaringen zijn specifiek voor een bepaalde gebruiker. Het resultaat van de behandeling kan van gebruiker tot gebruiker verschillen. Neem altijd contact op met uw arts over de diagnose en behandeling en zorg dat u het advies van uw arts begrijpt en opvolgt. Medtronic aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor letsel of schade van welke aard dan ook, direct of indirect veroorzaakt of waarvan beweerd wordt dat deze direct of indirect veroorzaakt wordt door de informatie op deze website. Bekijk de gebruiksinstructies van het product voor een opsomming van indicaties, contra-indicaties, voorzorgsmaatregelen, waarschuwingen en mogelijke bijwerkingen.

© 2016 Medtronic International Trading Sarl. Alle rechten voorbehouden. Niets van deze website mag worden gereproduceerd of gebruikt in enige vorm of op enige wijze zonder toestemming van Medtronic International Trading Sarl.
MiniMed,  Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite en CareLink zijn handelsmerken van Medtronic, Inc. en CONTOUR is een gedeponeerd handelsmerk van Ascensia Diabetes Care.