Welkom op de MiniMed Care blog. Hier vind je informatie over diabetes en ervaringsverhalen van andere mensen die ook met diabetes leven. Klik op een van de onderstaande onderwerpen: Diabetes tips & tricks, Lifestyle, Producten en Eten & Drinken.

Tips: autorijden met diabetes

Hypo’s kunnen onverwachts optreden – op het werk of in de auto – en vragen om een directe behandeling. Diabetes is vervelend en kan risico’s met zich meebrengen. De risico’s zijn het grootst bij het gebruik van medicijnen die een hypo kunnen veroorzaken. Dit geldt zowel voor mensen met diabetes...
Lees verder

ZWANGERSCHAP & DIABETES - EEN MOEDER MET DIABETES TYPE 1

Sinds mijn 14e heb ik diabetes type 1. Totdat ik zwanger werd is het mij gelukt om mijn bloedsuikerwaarden relatief goed onder controle te houden door insuline te spuiten. Veranderende hormonen en een voortdurende behoefte aan meer insuline, kunnen van het onder controle houden van de...
Lees verder

6 TIPS OM JE DIABETES TIJDENS DE WINTER ONDER CONTROLE TE HOUDEN

Onze dank gaat uit naar Miranda Lowery, die haar 6 tips om diabetes tijdens de wintermaanden onder controle te houden, met ons heeft gedeeld.
Lees verder

Leef door. Geef door.

"Wat doe je met je extra tijd?" - Earl Bakken, medeoprichter van Medtronic.     Die vraag lag ten grondslag aan de Bakken Invitation Award. Geïnspireerd door zijn eigen ervaring heeft Earl Bakken, medeoprichter van Medtronic, het programma in het leven geroepen.    
Lees verder

De weg naar de toekomst; “Straks heb je veel minder omkijken naar je diabetes”

Medtronic gaf tijdens de bijeenkomst een vooruitblik op de nieuwste technologie die binnen een aantal maanden in Nederland beschikbaar komt; de MiniMed 670G.
Lees verder

Weet u alles over de pompbatterij?

U heeft heel wat in de gaten te houden. Niet alleen uw bloedglucosewaarden, maar ook de batterijen van uw insulinepomp. Denkt u dat de pomp te snel leeg gaat en bent u benieuwd wat u het beste bij pompmeldingen kunt doen? Dan kunnen deze tips u helpen.
Lees verder

3 inbrengtips voor de sensor en infusieset

Een sensor en infusieset kunnen gebruikt worden met de insulinepomp. Beiden worden ingebracht in uw lichaam en moeten goed vastplakt worden aan uw huid.
Lees verder

Leven zoals ik wil, zonder angst

Bzzz bzzz bzzz…  Zo word ik gewekt in de eerste week dat ik Guardian™ Connect gebruik. Slaapdronken kijk ik op mijn horloge. ‘Low Predicted’. Ik pak mijn telefoon en zit in een dalende trend op 4,3 mmol/L.  Op tijd om wat glucotabs te nemen.    
Lees verder

Pagina's

Alle informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en is op geen enkele wijze bedoeld ter vervanging van professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. De weergegeven gebruikerservaringen zijn specifiek voor een bepaalde gebruiker. Het resultaat van de behandeling kan van gebruiker tot gebruiker verschillen. Neem altijd contact op met uw arts over de diagnose en behandeling en zorg dat u het advies van uw arts begrijpt en opvolgt. Medtronic aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor letsel of schade van welke aard dan ook, direct of indirect veroorzaakt of waarvan beweerd wordt dat deze direct of indirect veroorzaakt wordt door de informatie op deze website. Bekijk de gebruiksinstructies van het product voor een opsomming van indicaties, contra-indicaties, voorzorgsmaatregelen, waarschuwingen en mogelijke bijwerkingen.

© 2016 Medtronic International Trading Sarl. Alle rechten voorbehouden. Niets van deze website mag worden gereproduceerd of gebruikt in enige vorm of op enige wijze zonder toestemming van Medtronic International Trading Sarl.
MiniMed,  Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite en CareLink zijn handelsmerken van Medtronic, Inc. en CONTOUR is een gedeponeerd handelsmerk van Ascensia Diabetes Care.