We hebben ons privacybeleid bijgewerkt. Klik hier om ons bijgewerkte privacybeleid te lezen. X

Welkom op de MiniMed Care blog. Hier vind je informatie over diabetes en ervaringsverhalen van andere mensen die ook met diabetes leven. Klik op een van de onderstaande onderwerpen: Diabetes tips & tricks, Lifestyle, Producten en Eten & Drinken.

Leef door. Geef door.

"Wat doe je met je extra tijd?" - Earl Bakken, medeoprichter van Medtronic.     Die vraag lag ten grondslag aan de Bakken Invitation Award. Geïnspireerd door zijn eigen ervaring heeft Earl Bakken, medeoprichter van Medtronic, het programma in het leven geroepen.    
Lees verder

De weg naar de toekomst; “Straks heb je veel minder omkijken naar je diabetes”

Medtronic gaf tijdens de bijeenkomst een vooruitblik op de nieuwste technologie die binnen een aantal maanden in Nederland beschikbaar komt; de MiniMed 670G.
Lees verder

Weet u alles over de pompbatterij?

U heeft heel wat in de gaten te houden. Niet alleen uw bloedglucosewaarden, maar ook de batterijen van uw insulinepomp. Denkt u dat de pomp te snel leeg gaat en bent u benieuwd wat u het beste bij pompmeldingen kunt doen? Dan kunnen deze tips u helpen.
Lees verder

3 inbrengtips voor de sensor en infusieset

Een sensor en infusieset kunnen gebruikt worden met de insulinepomp. Beiden worden ingebracht in uw lichaam en moeten goed vastplakt worden aan uw huid.
Lees verder

Leven zoals ik wil, zonder angst

Bzzz bzzz bzzz…  Zo word ik gewekt in de eerste week dat ik Guardian™ Connect gebruik. Slaapdronken kijk ik op mijn horloge. ‘Low Predicted’. Ik pak mijn telefoon en zit in een dalende trend op 4,3 mmol/L.  Op tijd om wat glucotabs te nemen.    
Lees verder

Koolhydraatarm Recept voor Muffins

Deze muffins bevatten superweinig koolhydraten - slechts 3 gram netto na het aftrekken van vezels! Supersmeuïg en overheerlijk!
Lees verder

‘Avonden met pizza en Martini! ’ met de insulinepomp

Kort nadat ik mijn insulinepomp kreeg, begon ik aan mijn missie om uit te zoeken hoe de functie Dual Wave-bolus op mijn insulinepomp werkte om van de heerlijkste pizza's en stabiele bloedsuikers te kunnen genieten…
Lees verder

Dromen najagen ondanks mijn diabetes

Jaag jij je dromen na ondanks je diabetes? Ik was acht jaar toen ik met mijn ouders op vakantie ging naar Oostenrijk. Ik had geen grammetje vet meer op mijn lijf. Eten hield ik al dagen niet meer binnen en ik dronk liters vocht. Vanaf toen werd ik dagelijks geconfronteerd met mijn ziekte. Diabetes...
Lees verder

Pagina's

Alle informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en is op geen enkele wijze bedoeld ter vervanging van professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. De weergegeven gebruikerservaringen zijn specifiek voor een bepaalde gebruiker. Het resultaat van de behandeling kan van gebruiker tot gebruiker verschillen. Neem altijd contact op met uw arts over de diagnose en behandeling en zorg dat u het advies van uw arts begrijpt en opvolgt. Medtronic aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor letsel of schade van welke aard dan ook, direct of indirect veroorzaakt of waarvan beweerd wordt dat deze direct of indirect veroorzaakt wordt door de informatie op deze website. Bekijk de gebruiksinstructies van het product voor een opsomming van indicaties, contra-indicaties, voorzorgsmaatregelen, waarschuwingen en mogelijke bijwerkingen.

© 2016 Medtronic International Trading Sarl. Alle rechten voorbehouden. Niets van deze website mag worden gereproduceerd of gebruikt in enige vorm of op enige wijze zonder toestemming van Medtronic International Trading Sarl.
MiniMed,  Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite en CareLink zijn handelsmerken van Medtronic, Inc. en CONTOUR is een gedeponeerd handelsmerk van Ascensia Diabetes Care.