We hebben ons privacybeleid bijgewerkt. Klik hier om ons bijgewerkte privacybeleid te lezen. X

Welkom op de MiniMed Care blog. Hier vind je informatie over diabetes en ervaringsverhalen van andere mensen die ook met diabetes leven. Klik op een van de onderstaande onderwerpen: Diabetes tips & tricks, Lifestyle, Producten en Eten & Drinken.

3 inbrengtips voor de sensor en infusieset

Een sensor en infusieset kunnen gebruikt worden met de insulinepomp. Beiden worden ingebracht in uw lichaam en moeten goed vastplakt worden aan uw huid.
Lees verder

Leven zoals ik wil, zonder angst

Bzzz bzzz bzzz…  Zo word ik gewekt in de eerste week dat ik Guardian™ Connect gebruik. Slaapdronken kijk ik op mijn horloge. ‘Low Predicted’. Ik pak mijn telefoon en zit in een dalende trend op 4,3 mmol/L.  Op tijd om wat glucotabs te nemen.    
Lees verder

Koolhydraatarm Recept voor Muffins

Deze muffins bevatten superweinig koolhydraten - slechts 3 gram netto na het aftrekken van vezels! Supersmeuïg en overheerlijk!
Lees verder

‘Avonden met pizza en Martini! ’ met de insulinepomp

Kort nadat ik mijn insulinepomp kreeg, begon ik aan mijn missie om uit te zoeken hoe de functie Dual Wave-bolus op mijn insulinepomp werkte om van de heerlijkste pizza's en stabiele bloedsuikers te kunnen genieten…
Lees verder

Dromen najagen ondanks mijn diabetes

Jaag jij je dromen na ondanks je diabetes? Ik was acht jaar toen ik met mijn ouders op vakantie ging naar Oostenrijk. Ik had geen grammetje vet meer op mijn lijf. Eten hield ik al dagen niet meer binnen en ik dronk liters vocht. Vanaf toen werd ik dagelijks geconfronteerd met mijn ziekte. Diabetes...
Lees verder

Binnen een week probleemloos van de pen op de insulinepomp

Onze zoon van 15 heeft sinds twee en een half jaar diabetes. We zijn er op de minder plezierige manier achter gekomen (opname op ICwegens ketoacidose) maar dat weerhield onze zoon er niet van om vol goede moed aan de pentherapie te beginnen. In feite werkte dat prima alleen… op een gegeven moment...
Lees verder

HELP! Mijn kind heeft diabetes

Hoewel de diabetes een hele grote rol speelt in ons leven laten wij dit niet de overhand krijgen. Het is een factor, niet dé factor. Lees meer. 
Lees verder

Insulinepomptherapie: ik kan mijn leven weer leven

Ik heb al heel lang type 1 diabetes (al 37 jaar). In 1982 werd ik ziek. Alle bekende klachten van type 1 openbaarden zich en toch werd de diagnose over het hoofd gezien. Dat had tot gevolg dat mijn lichamelijke toestand erg slecht was op het moment dat ik in het ziekenhuis werd opgenomen. Mijn...
Lees verder

Pagina's

Alle informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en is op geen enkele wijze bedoeld ter vervanging van professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. De weergegeven gebruikerservaringen zijn specifiek voor een bepaalde gebruiker. Het resultaat van de behandeling kan van gebruiker tot gebruiker verschillen. Neem altijd contact op met uw arts over de diagnose en behandeling en zorg dat u het advies van uw arts begrijpt en opvolgt. Medtronic aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor letsel of schade van welke aard dan ook, direct of indirect veroorzaakt of waarvan beweerd wordt dat deze direct of indirect veroorzaakt wordt door de informatie op deze website. Bekijk de gebruiksinstructies van het product voor een opsomming van indicaties, contra-indicaties, voorzorgsmaatregelen, waarschuwingen en mogelijke bijwerkingen.

© 2016 Medtronic International Trading Sarl. Alle rechten voorbehouden. Niets van deze website mag worden gereproduceerd of gebruikt in enige vorm of op enige wijze zonder toestemming van Medtronic International Trading Sarl.
MiniMed,  Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite en CareLink zijn handelsmerken van Medtronic, Inc. en CONTOUR is een gedeponeerd handelsmerk van Ascensia Diabetes Care.