Het MiniMed-systeem

Functies van de CONTOUR NEXT LINK 2.4-bloedglucosemeter van Ascensia Diabetes Care

De nieuwe CONTOUR® NEXT LINK 2.4 bloedglucosemeter van Ascensia Diabetes Care is de enige meter die met het oog op naadloze integratie ontworpen is om draadloos met de MiniMed 640G-insulinepomp te communiceren. De CONTOUR NEXT LINK 2.4 stuurt draadloos bloedglucoseresultaten direct naar uw Medtronic MiniMed-insulinepomp om tijd en moeite te sparen.

PAGINA HOOGTEPUNTEN

 • Het gemak van geoptimaliseerde pomptherapie: de nieuwe CONTOUR® NEXT LINK 2.4-bloedglucosemeter van Ascensia Diabetes Care

 


 • Bolusdosering met één druk op de knop: stuur rechtstreeks vanuit de CONTOUR NEXT LINK 2.4-meter een handmatige of vooraf ingestelde bolusdosis naar uw MiniMed 640G-insulinepomp.
 • Kalibreer automatisch uw CGM-systeem (continuoe glucosemonitoring) van Medtronic, als u een CGM-apparaat gebruikt.

Het gemak van geoptimaliseerde pomptherapie: een slimmere meter om uw diabetes beter onder controle te houden.

Uitzonderlijke nauwkeurigheid voor resultaten waar u van op aan kunt:

 • Maakt gebruik van CONTOUR NEXT-teststrips voor grote nauwkeurigheid. Lees meer over de uiterst nauwkeurige CONTOUR NEXT LINK test strips op de Ascensia Diabetes Care-website.
 • Danzkij No Coding-technologie hoeft u de meter voorafgaand aan het testen niet meer handmatig te coderen, waardoor er geen fouten kunnen ontstaan door foutieve codering.
 • MultiPulse-technologie van Ascensia Diabetes Care zorgt voor nauwkeurige glucosemetingen, zelfs wanneer bloedglucosewaarden laag zijn.*
 • De nauwkeurigheid wordt niet beïnvloed door veel voorkomende interfererende stoffen (bekijk voor gedetailleerde informatie de bijsluiter).
 • De nauwkeurige metingen geven u meer vertrouwen om uw insulinebolussen aan te passen.

Een modern design met diverse functies voor gebruiksgemak en discretie

 • Slim, stijlvol en compact met meetresultaten na 5 seconden.
 • Gemakkelijk te gebruiken en handig.
 • Second-Chance™ sampling laat u weten wanneer u meer bloed moet aanbrengen, als de eerste sample niet voldoende was.
 • Bloedglucose- en insuline-informatie kunnen handig direct gedownload worden naar CareLink.

Klik hier om de demo van de CONTOUR NEXT LINK 2.4 meter te bekijken

 

Interesse in een CONTOUR NEXT LINK 2.4-meter?


Als u de MiniMed 640G-insulinepomp gebruikt, ontvangt u de CONTOUR NEXT LINK 2.4-meter automatisch bij uw pomp.  Als u een andere Medtronic-insulinepomp of CGM-systeem gebruikt, dan kunt u via Ascensia Diabetes Care eveneens de CONTOUR NEXT LINK-bloedglucosemeter ontvangen. Deze maakt draadloos verbinding met de MiniMed® Veo™-insulinepomp, de MiniMed REAL-Time-insulinepomp en het Guardian® REAL-Time CGM-systeem. Bezoek ook de website van Ascensia Diabetes Care voor meer informatie.

Hebt u al een CONTOUR NEXT LINK 2.4-meter ontvangen?


Als u uw CONTOUR NEXT LINK 2.4-bloedglucosemeter al hebt ontvangen, bezoek dan de Ascensia Diabetes Care-website om meer te weten te komen over de registratie van uw Ascensia Diabetes Care-meter, hoe u een gratis oplader kunt ontvangen en over de voordelen voor eigenaren van een Ascensia Diabetes Care-meter.

 

 

REFERENTIES

 • *Referenties worden opgeslagen en zijn beschikbaar op verzoek; neem contact op met uw plaatselijke Medtronic-vertegenwoordiger voor een kopie.

 

Alle informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en is op geen enkele wijze bedoeld ter vervanging van professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. De weergegeven gebruikerservaringen zijn specifiek voor een bepaalde gebruiker. Het resultaat van de behandeling kan van gebruiker tot gebruiker verschillen. Neem altijd contact op met uw arts over de diagnose en behandeling en zorg dat u het advies van uw arts begrijpt en opvolgt. Medtronic aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor letsel of schade van welke aard dan ook, direct of indirect veroorzaakt of waarvan beweerd wordt dat deze direct of indirect veroorzaakt wordt door de informatie op deze website. Bekijk de gebruiksinstructies van het product voor een opsomming van indicaties, contra-indicaties, voorzorgsmaatregelen, waarschuwingen en mogelijke bijwerkingen.

© 2016 Medtronic International Trading Sarl. Alle rechten voorbehouden. Niets van deze website mag worden gereproduceerd of gebruikt in enige vorm of op enige wijze zonder toestemming van Medtronic International Trading Sarl.
MiniMed,  Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite en CareLink zijn handelsmerken van Medtronic, Inc. en CONTOUR is een gedeponeerd handelsmerk van Ascensia Diabetes Care.