Klantenservice

Mozilla Firefox

UPDATES BROWSERCOMPATIBILITEIT - VRAGEN EN ANTWOORDEN

V1. Wat is een Java-plugin (ook bekend als Java-applet)?

Java is een programmeertaal die wordt gebruikt voor het internet. Een applet is een klein internetprogramma dat in de programmeertaal Java is geschreven. Een plug-in is een onderdeel van de programmeertaal Java dat het mogelijk maakt dat specifieke acties binnen uw webbrowser worden uitgevoerd.

V2. Waarom is het nodig dat CareLink® Personal Java gebruikt?

CareLink Personal gebruikt Java om uw gegevens te verzamelen vanaf uw medische Medtronic-apparaat (bv. insulinepomp) en te uploaden naar uw computer. Java wordt gebruikt om te communiceren met uw apparaat en om gegevens naar een veilig Medtronic-datacenter over te brengen, waar ze worden verwerkt en beschikbaar worden gemaakt voor weergave in uw CareLink Personal-rapporten.

V3. Hoe schakel ik automatische updates uit voor de internetbrowser Mozilla® Firefox®?

Volg deze stappen om automatische updates voor uw Firefox-browser uit te schakelen.

1. Selecteer de knop 'Menu' in de rechterbovenhoek van uw browser

2. Selecteer 'Opties'

3. Selecteer 'Geavanceerd' in het linkerpaneel

4. Selecteer het tabblad 'Update'

5. Selecteer de tweede optie onder 'Firefox-updates' – Controleren op updates, maar mij laten kiezen of ik deze wil installeren

V4. Wat moet ik doen als mijn Firefox-browser al is bijgewerkt tot de laatste versie, die geen Java ondersteunt?

Als u CareLink Personal wilt kunnen blijven gebruiken voor het uploaden van gegevens van uw Medtronic-apparaat (bv. insulinepomp), raden we aan om de browser Internet Explorer® (Windows) of Safari® (Mac OS) te gebruiken. Wij blijven zoeken naar oplossingen binnen CareLink en informeren u zodra de software volledig compatibel is met de laatste versie van Firefox.

V5. Hoe kan ik controleren welke versie van Firefox ik op dit moment gebruik?

U kunt eenvoudig controleren wat de huidige versie van Firefox op uw systeem is door de onderstaande stappen te volgen.

1. Selecteer de knop 'Menu' in de rechterbovenhoek

2. Selecteer het hulppictogram '?' in de rechterbenedenhoek

3. Selecteer 'Over Firefox'. Het nummer van de huidige versie verschijnt in het pop-upvenster onder de naam Firefox

V6. Als mijn browser al automatisch is bijgewerkt, kan ik dan teruggaan naar een eerdere versie?

Het wordt niet aanbevolen om terug te gaan naar een eerdere versie. In plaats daarvan raden wij aan om Internet Explorer als alternatieve browser te gebruiken als u wilt communiceren met CareLink Personal. Als u toch wilt teruggaan naar een eerdere versie van Firefox, moet u de bovenstaande stappen volgen. Hierin wordt uitgelegd hoe u automatische updates uitschakelt om te voorkomen dat het systeem uw browser automatisch bijwerkt nadat u bent teruggegaan naar de eerdere versie.

V7. Wanneer wordt CareLink Personal bijgewerkt voor compatibiliteit met de laatste versie van Firefox?

We garanderen dat onze teams actief op zoek zijn naar oplossingen voor dergelijke problemen met browsercompatibiliteit. We kunnen niet exact voorspellen wanneer het probleem wordt gecorrigeerd, maar stellen u in ieder geval op de hoogte zodra we meer informatie hebben.

V8. Heeft Firefox een andere browser die Java ondersteunt?

Firefox heeft aangekondigd dat de ondersteuning voor alle plug-ins, behalve Flash, in maart 2017 wordt beëindigd. De volgende grote Firefox ESR (Extended Support Release), die ook is gepland voor maart, blijft ondersteuning bieden voor bepaalde plug-ins voor gebruikers die meer tijd nodig hebben voor de overgang. Firefox 52 ESR zal gedurende de levensduur plug-ins ondersteunen, tot begin 2018. De normale Firefox 52 (niet-ESR) zal geen ondersteuning bieden voor Java-plug-ins. Instructies voor het downloaden van Mozilla Firefox ESR vindt u op https://www.mozilla.org/en-US/firefox/organizations/faq/

 

 

Alle informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en is op geen enkele wijze bedoeld ter vervanging van professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. De weergegeven gebruikerservaringen zijn specifiek voor een bepaalde gebruiker. Het resultaat van de behandeling kan van gebruiker tot gebruiker verschillen. Neem altijd contact op met uw arts over de diagnose en behandeling en zorg dat u het advies van uw arts begrijpt en opvolgt. Medtronic aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor letsel of schade van welke aard dan ook, direct of indirect veroorzaakt of waarvan beweerd wordt dat deze direct of indirect veroorzaakt wordt door de informatie op deze website. Bekijk de gebruiksinstructies van het product voor een opsomming van indicaties, contra-indicaties, voorzorgsmaatregelen, waarschuwingen en mogelijke bijwerkingen.

© 2016 Medtronic International Trading Sarl. Alle rechten voorbehouden. Niets van deze website mag worden gereproduceerd of gebruikt in enige vorm of op enige wijze zonder toestemming van Medtronic International Trading Sarl.
MiniMed,  Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite en CareLink zijn handelsmerken van Medtronic, Inc. en CONTOUR is een gedeponeerd handelsmerk van Ascensia Diabetes Care.