Klantenservice

CareLink™ Personal software updates

NIEUW: CareLink™ Personal uploader - Eenvoudig uw insulinepomp uitlezen zonder Java

CareLink Personal heeft een nieuwe uploader. Omdat deze geen gebruik maakt van Java kunt u uw insulinepomp nu eenvoudiger uitlezen. U dient uw Contour® Next Link (2.4) meter te gebruiken als USB via uw USB-poort, zoals u gewend bent.
De nieuwe uploader kunt u gebruiken met de laatste versies van Mac en Windows met Safari, Internet Explorer of Firefox. Alleen Google Chrome en Microsoft Edge werken niet met CareLink Personal.


Gebruik onderstaande handleiding voor een eenmalige installatie van de uploader op de computer(s) waar u uw insulinepomp wilt uitlezen. Vervolgens kunt u in een paar eenvoudige stappen uw insulinepomp uploaden. U kunt ook onderstaande video’s bekijken.

 

Hoe zit het met Java?

Java-applets zijn software van derden die werken in webbrowsers (andere software van derden). Er zijn frequente updates tussen Java en browsers. Sommige browsers ondersteunen niet langer Java-applets. Er is een nieuwe uploadmethode ontwikkeld voor een betere gebruikerervaring. Indien gewenst is er nog steeds de mogelijkheid om te uploaden met behulp van de Java-methode.

Alle informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en is op geen enkele wijze bedoeld ter vervanging van professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. De weergegeven gebruikerservaringen zijn specifiek voor een bepaalde gebruiker. Het resultaat van de behandeling kan van gebruiker tot gebruiker verschillen. Neem altijd contact op met uw arts over de diagnose en behandeling en zorg dat u het advies van uw arts begrijpt en opvolgt. Medtronic aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor letsel of schade van welke aard dan ook, direct of indirect veroorzaakt of waarvan beweerd wordt dat deze direct of indirect veroorzaakt wordt door de informatie op deze website. Bekijk de gebruiksinstructies van het product voor een opsomming van indicaties, contra-indicaties, voorzorgsmaatregelen, waarschuwingen en mogelijke bijwerkingen.

© 2016 Medtronic International Trading Sarl. Alle rechten voorbehouden. Niets van deze website mag worden gereproduceerd of gebruikt in enige vorm of op enige wijze zonder toestemming van Medtronic International Trading Sarl.
MiniMed,  Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite en CareLink zijn handelsmerken van Medtronic, Inc. en CONTOUR is een gedeponeerd handelsmerk van Ascensia Diabetes Care.