Het diabetesverhaal van Teresa

Teresa had te maken met ernstige hypo´s en verloor zelfs haar bewustzijn in extreme gevallen. Lees hoe Teresa de controle in handen kreeg met behulp van haar insulinepomp.

Verhalen van gebruikers

Video afspelen

Het diabetesverhaal van Teresa

Met haar pomp heeft ze sinds 2012 een betere controle

Ik had het zwaar toen bij mij de diagnose diabetes werd gesteld. Vervolgens had ik continu last van hypo's, soms raakte ik bij zware hypo's zelfs bewusteloos. Het was enorm frustrerend, omdat ik me niet kon concentreren op mijn universitaire studie. Dat was een lastige tijd. Ik kreeg mijn diabetes maar niet onder controle. Met de hulp en ondersteuning van mijn arts heb ik toen besloten een insulinepomp te proberen. Nu ik de insulinepomp gebruik, heb ik mijn diabetes veel beter onder controle. Het heeft mijn leven verbeterd en ik heb geen last meer van zware hypo's. Ik durf nu met een gerust hart te zeggen dat mijn diabetes niet langer mijn leven beheerst maar dat ik mijn diabetes onder controle heb.

- TERESA

Alle informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en is op geen enkele wijze bedoeld ter vervanging van professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. De weergegeven gebruikerservaringen zijn specifiek voor een bepaalde gebruiker. Het resultaat van de behandeling kan van gebruiker tot gebruiker verschillen. Neem altijd contact op met uw arts over de diagnose en behandeling en zorg dat u het advies van uw arts begrijpt en opvolgt. Medtronic aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor letsel of schade van welke aard dan ook, direct of indirect veroorzaakt of waarvan beweerd wordt dat deze direct of indirect veroorzaakt wordt door de informatie op deze website. Bekijk de gebruiksinstructies van het product voor een opsomming van indicaties, contra-indicaties, voorzorgsmaatregelen, waarschuwingen en mogelijke bijwerkingen.

© 2016 Medtronic International Trading Sarl. Alle rechten voorbehouden. Niets van deze website mag worden gereproduceerd of gebruikt in enige vorm of op enige wijze zonder toestemming van Medtronic International Trading Sarl.
MiniMed,  Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite en CareLink zijn handelsmerken van Medtronic, Inc. en CONTOUR is een gedeponeerd handelsmerk van Ascensia Diabetes Care.